Woe. 17-10: Optreden The TMG Band in Floravita

Boskoop – The TMG Band uit Alphen aan den Rijn treedt woensdag 17 oktober op in restaurant De Boomgaard in Floravita. De band bestaat uit vijf muzikale senioren die graag optreden. Het repertoire bestaat uit liedjes uit de jaren veertig, vijftig en zestig. De bandleden hebben een programma samengesteld met herkenbare muziek uit deze periode speciaal voor senioren.

Bekende melodieën uit de jaren veertig, vijftig en zestig passeren de muzikale revue. De pittige tango, de zwoele rumba, de meeslepende bossa nova, de romantische Engelse wals, allen komen aan bod in dit gevarieerde programma. Maar ook een gezellige samenzang en eventueel een ouderwetse polonaise hoort bij een optreden van The TMG Band.

De avond op 17 oktober begint om 19.30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond 4 euro. Voor niet-leden is het bedrag 5 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22.00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235 555.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

17-10-2018 09:00