Woe. 14-3: Open avond popkoor VoxPop

Gouda – VoxPop, Gouda’s jongste popkoor, zoekt nieuwe leden voor het seizoen 2018-2019. Het koor houdt daarom een open avond op woensdag 14 maart. Op die avond zijn geïnteresseerden van harte welkom om een repetitie bij te wonen, te zingen en vooral de sfeer te proeven.

VoxPop bestaat sinds september 2015. “Vox Pop staat voor plezier hebben, met muziek en met elkaar”, zegt Mariela Añazco, dirigent en oprichtster van het koor. “We merken dat nieuwe leden zich snel thuisvoelen door de open en gezellige sfeer.”

Volgens Añazco kenmerkt het koor zich een goede balans te vinden tussen die gezelligheid en zo goed mogelijk te zingen. “We leggen de lat niet te hoog, maar we streven er wel naar om als zangers elke keer beter te worden”, aldus de dirigente. Zangers hoeven geen noten te lezen, maar oefenen aan de hand van songteksten en ingezongen opnames.

Advertisements

Het repertoire van VoxPop bestaat uit popklassiekers van toen en nu. Nummers van Adèle en Bruno Mars tot Leonard Cohen en Aretha Franklin worden gezongen. Elk jaar treedt het koor minimaal twee keer op, vaak onder begeleiding van een live band. De afgelopen twee jaar zong het koor ook tijdens de kerstmarkt in de Sint-Janskerk.

Aspirant zangers zijn welkom op 14 maart bij de Wethouder Luidensschool, Heemraadslag 1 in Gouda. We beginnen om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.45 uur. Meer informatie op www.voxpopkoor.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl