Woe. 14-11: Autisme Inloop Gouda met Judith Visser

black german shepherd in front of white background

Op deze thema-avond van Autisme Inloop Gouda komt Judith Visser, bijgestaan door haar hond Yuriko, een lezing houden over de door haar geschreven roman ‘Zondagskind’. Het boek vertelt het verhaal van een jong meisje met de diagnose autisme die opgroeit in de jaren tachtig en negentig.

Jasmijn bewandelt haar eigen pad en leert bij elk obstakel zichzelf en de wereld waarin ze leeft beter te begrijpen. Judith Visser neemt ons, in haar boek en ook op onze thema-avond, mee over opgroeien met autisme.

Op deze avond zal ook Jennifer de Jongh, oprichtster van de organisatie ‘Hulphonden voor Autisme’. met een korte presentatie hun werk toelichten. www.hulphondenvoorautisme.nl

Advertisements

Hoewel de hond Yuriko niet is opgeleid en gecertificeerd als hulphond, is Judith Visser de trotse ambassadeur van deze organisatie. Boekhandel Verkaaik is aanwezig zodat u, indien gewenst, in de pauze het boek van Judith Visser kan kopen en laten signeren. De boekhandel brengt een pin apparaat mee.

De avond vindt plaats in Gezondheidscentrum Korte Akkeren (kerkgebouw), Constantijn Huygensstraat 121 C in Gouda. Van 20.00 tot 21.45 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang 5 euro, leden van de NVA 2,50 euro. Betaling graag contant. Aanmelden kan via autismeinloopgouda@gmail.com of bij Henny Stam tel. 06-455 88 598.

Het autisme inloop team bestaat uit drie vrijwilligers van de NVA; Henny Stam, Roelie Struijk en Jantien van Dijk. Jantien van Dijk: Zij heeft een praktijk voor relatie therapie en coaching voor partners ‘Autisme begrijpen’. Tel.: 06-29 02 81 81, info@tienwerk.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

14-11-2018 09:00