Woe. 11-4: Kennismaken met de ETS-Bijbelcursus

Gouda – In april en mei kunnen geïnteresseerden kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College door vrijblijvend een les bij te wonen. Op 11 april is de eerste open les in Gouda.

De ETS-Bijbelcursus helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld. In september start deze vierjarige cyclus opnieuw, bij de Bijbelboeken Genesis en Mattheüs.

Het Evangelisch College, een landelijk christelijk opleidingsinstituut, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op vijftig locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan duizend cursisten deze cursus.

Advertisements

Ook in Gouda wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde woensdag van de maand, van 19.30 tot 22.00 uur, op de volgende locatie: De Goudse Waarden, Calslaan 100. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Hermineke Vonk en de lessen Nieuwe Testament door Cees van Nes.

Proefles volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in de maanden april en mei vrijblijvend een les bij te wonen. Aanmelden hiervoor gaat via de website: www.evangelisch-college.nl/opendag.

Zie voor meer informatie over de cursus: www.evangelisch-college.nl/ets.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl

11-04-2018 19:35