Woe. 11-09: ETS-Bijbelcursus start vanaf september in Gouda

Op 11 september begint in Gouda het nieuwe seizoen van de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College.


Het Evangelisch College zet zich in voor Bijbelonderwijs in Nederland en biedt de interkerkelijke ETS-Bijbelcursus aan op 55 locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 1000 cursisten deze cursus.

De Bijbelcursus is er voor iedereen die de Bijbel beter wil leren kennen, begrijpen en toepassen. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, thema’s, context en de hoofdgedachten van elk Bijbelboek. De cursisten worden op deze manier betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Per les wordt meestal één Bijbelboek behandeld.

Gouda
Ook in Gouda wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde woensdag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: De Goudse Waarden, Groen van Prinsterensingel 44. De lessen worden verzorgd door de docenten René Bosman (Oude Testament) enCees van Nes (Nieuwe Testament).

Gratis lessen volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd in september gratis en vrijblijvend de lessen bij te wonen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de cursus naar de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/ets. Indien u vragen heeft over de cursus, neemt u dan gerust contact op met het Evangelisch College (info@ets-cursus.nl).

 

11-09-2019 09:00