Wo.30-09: Week tegen Eenzaamheid in Prinsenhof

Op woensdag 30 september is er in woon- en dienstencentrum Prinsenhof een speciale editie van Gouda Eet Samen. Het wekelijkse driegangendiner wordt in de Week tegen Eenzaamheid muzikaal omlijst door Dick Visser, pianist. Geïnteresseerden kunnen reserveren bij het Infopunt van Prinsenhof via telefoonnummer (0182) 595 000.

De Week tegen Eenzaamheid is een landelijk initiatief om eenzaamheid te verminderen en voorkomen. Het thema van dit jaar is ‘Kom erbij en verbind’. Prinsenhof organiseert Gouda Eet Samen voor wijkbewoners die graag anderen ontmoeten tijdens de warme maaltijd. Wekelijks schuiven er nieuwe gezichten aan. Het aantal mensen dat op woensdagavonden samen eet, varieert tussen de 35 en 45 personen.

Het met live muziek opgeluisterde menu op 30 september begint om 18.00 uur met heerlijke preisoep. Daarna volgen een varkenshaasje met champignonroomsaus, sperziebonen en krieltjes met spek en ui. Het diner wordt afgesloten met chipolatabavarois en koffie of thee voor wie dit wenst. Het is ook mogelijk een vegetarische maaltijd te bestellen.

Wijkbewoners en belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen zich tot 27 september opgeven bij het Infopunt van Prinsenhof (tel. 0182-595000). De prijs van het menu bedraagt voor leden van het Servicepakket €8,50. Niet leden betalen €9,50.