Wo.29-06: Film: Buurman & Buurman De Film

DÉ FILM over twee klunzige maar altijd positieve buurmannen. De al 40 jaar beste doe-het-zelf-vrienden komen met gloednieuwe avonturen! Dat niet elke klus altijd goed afloopt, hoeven we niet te vertellen. Nieuwsgierig? Kom dan op woensdag 29 juni om 14.00 uur naar Het Evertshuis om deze avonturen mee te beleven.
Aan de lopende band bedenken de vrienden nieuwe klussen en ideeën om hun levens nog leuker en handiger te maken. Het resultaat liegt er niet om: met hun eigenzinnige werk is niets in huis veilig en de ravage blijkt enorm. Vol goede moed en met veel plezier zien de buurmannen dit als een mooie aanleiding voor een nieuwe klus en lossen ze de mankementen samen weer op! En zo komt er geen einde aan hun samenwerking en vriendschap vol avonturen!
Na afloop hoef je de zaal niet direct te verlaten. Aansluitend worden er extra, enkele authentieke, verrassende tekenfilms vertoond!

Het Evertshuis, woensdag 29 juni. Aanvang 14.00 uur. Kaarten à € 4,50. Direct online tickets bestellen op http://www.evertshuis.nl/film-buurman-buurman-en-meerof bel 0172-618484.