Wo.28-10: Online seminar met als thema ‘Ongewild urineverlies’

Woensdag 28 oktober organiseert het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) een online seminar met als thema ‘Ongewild urineverlies’. Tijdens dit online seminar (webinar) kunnen geïnteresseerden thuis via de eigen computer of tablet inloggen en vanaf de bank de informatieve sessie bijwonen. Het is mogelijk anoniem te blijven.

In het online seminar geven Dr. Vet (Gynaecoloog) en Dr. Prins (Uroloog) informatie over het ontstaan van de klachten, de verschillende soorten klachten en mogelijke behandelingen van urine-incontinentie.

Deelnemers kunnen via de computer vragen stellen. Deze vragen worden zoveel mogelijk direct beantwoord. Ook komen feiten & fabels rondom het thema urineverlies aan bod.

Deelnemen
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.ghz.nl/urineverlies. Het seminar wordt gegeven op woensdag 28 oktober van 20.00 tot 21.30 uur. Gegevens voor inschrijving worden vertrouwelijk behandeld en alleen ten behoeve van het seminar gebruikt. Op de dag van het online seminar ontvangen de deelnemers een reminder per sms.