Wo. 28-09: Speciale ‘Gouda eet samen’ in Prinsenhof

Op woensdag 28 september organiseert woon- en dienstencentrum Prinsenhof een speciale editie van ‘Gouda eet samen’. In het kader van de Week tegen Eenzaamheid wordt deze avond op een bijzondere manier aangekleed. Het driegangendiner wordt geserveerd tussen 17.30 en 20.30 uur in Brasserie Gewaeght aan de Anna van Meertenstraat 10.

Elke woensdagavond nodigt Prinsenhof haar buurtbewoners uit om samen met (onbekende) anderen te genieten van een driegangenmenu. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Door samen te eten en anderen te ontmoeten, kan dit gemis verminderen.

In de Week tegen Eenzaamheid (22 september tot 1 oktober) wordt extra aandacht gevraagd voor het thema ‘Kom erbij’ en organiseert Prinsenhof een speciale editie van deze wekelijkse ontmoetingsplek. Op het menu staat: huzarensalade met stokbrood en kruidenboter, varkenshaasje met champignonroomsaus, haricots verts met spekjes en ui en pommes croquettes. Als nagerecht wordt een Grand Dessert geserveerd. Pianist Dick Visser zorgt voor de muzikale omlijsting van deze avond.

Advertisements

Leden van het Servicepakket betalen €9,75 en niet-leden €10,00. Reserveren bij het Infopunt van Prinsenhof is verplicht en kan tot maandag 26 september. Prinsenhof is zeven dagen per week geopend.