Wo.26-11: Thema-ochtend “Chronische vermoeidheid na kanker”

inloophuis de Gele Linde op 26 november
Inloophuis de Gele Linde is een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker, ALS, MS en hun naasten. Een plek waar ze even zichzelf kunnen zijn los van alle medische ballast, waar met gelijkgestemden contact kan worden gelegd en waar een luisterend oor is.

Op woensdagochtend 26 november is er een speciale thema-ochtend “Chronische vermoeidheid na kanker” van 10.00-13.00 uur een boeiende en afwisselende thema-ochtend. Ingrid de Geus van praktijk Energietherapie Gouda en Vrouwenpraktijk Veerkracht (aanvullende zorg bij borstkanker) zal u informeren over de mogelijkheden van Energy Medicine. Zo vermindert Energy Medicine de chronische vermoeidheid na kanker, bevordert het herstel en biedt het effectieve technieken tegen angst en stress. Ook kunt u deze ochtend gratis uw energie laten meten.
Meldt u tijdig aan via degelelinde.gouda@gmail.com of bel (06) 182 99 292.

Het inloophuis is (tijdelijk) gevestigd op Stationsplein 8, Gouda. U kunt, behalve op een thema-ochtend, op woensdagochtenden tussen 10.00-13.00 uur vrij inlopen. Onze ervaren vrijwilligers staan u graag te woord; toegang is gratis en koffie staat klaar!

Advertisements