Wo.26-11: Optredens Boskoopse muziekvereniging, de Paradise Bigband

Paradise Bigband, 5 dagen te zien op Kasteel De Haar

Een nieuw hoogtepunt voor de Boskoopse muziekvereniging, de Paradise Bigband. Vanaf a.s. woensdag 26 november t/m zondag 30 november spelen zij op de Country & Christmas Fair. In de
sprookjesachtige omgeving van Kasteel de Haar in Haarzuilens, kunnen liefhebbers van swingende bigbandmuziek hun hart ophalen.

Hoewel het voor de Bigband ruim 30 jaar geleden allemaal begonnen is in Boskoop en er nog steeds wekelijks in Boskoop wordt gerepeteerd komen inmiddels de bandleden uit alle windstreken. Dit komt deels doordat leden ondanks hun verhuizing naar bijvoorbeeld Delft of Gouda toch lid zijn gebleven. Maar zeker ook omdat de band zich dusdanig heeft ontwikkeld dat ook mensen uit Zoetermeer, Zevenhuizen en zelfs Zaandam graag naar Boskoop komen om bigband muziek te maken.

Advertisements

Met optredens tijdens Sail 2005 en 2010 kreeg de band al veel bekendheid. Maar ook de samenwerking met de SevenSisters uit Zevenhuizen en de TwoBrothers is succesvol en heeft o.a. geresulteerd in een uitverkochte theaterzaal in 2012. En nu de komende week zijn ze te zien op de zeventiende editie van de Country & Christmas Fair, met meer dan tweehonderdtwintig standhouders en meer dan tienduizend bezoekers.