Wo.25-11: Cabaretier Eric van Sauers ontroert De Goudse Schouwburg

Wie Cameretten- en Neerlands Hoop winnaar Eric van Sauers ooit heeft gezien, weet wat hij kan verwachten. Eric is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meesterverteller. Na een poosje te zijn weg geweest uit het theater, komt hij binnenkort gelukkig weer terug met het programma ‘Ontroert’!

‘Zes cabaretvoorstellingen maakte ik, ik vocht er voor, schopte ertegen, ik zocht en zocht en vond gelukkig niets, liep tegen de klippen omhoog, ben op de bek gegaan, hard, en heb prijzen gewonnen. Ontroerd heb ik, gedanst heb ik, gelogen heb ik. En toen, rust. De laatste jaren heeft u mij niet in de theaterboekjes zien staan. Ik was er even niet. Waarom doet er niet toe. Ik ben er weer. En ik kan niet wachten.’
Eric verzint, verandert, daagt uit, en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Soms poëtisch, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht. Hij kan romantisch zijn en het tegelijk ontkennen, schreeuwend zijn liefde uiten, slaand zijn publiek strelen.

Reserveren
Eric van Sauers staat op woensdag 25 november met zijn programma ‘Ontroert’ in De Goudse Schouwburg. Reserveren kan bij de kassa aan de Boelekade 67, telefonisch via 0182-513 750 of online via www.goudseschouwburg.nl.

Advertisements