Wo.25-02: The Lego Movie in Concordia Haastrecht

Een steengoeie jeugdfilm!

 

Op woensdag 25 februari, in de voorjaarsvakantie, draait de ‘steen’goeie jeugdfilm The Lego Movie in Theater Concordia in Haastrecht.The Lego Movie is een Amerikaanse komische film uit 2014. In de Nederlandstalige versie zijn de stemmen van onder meer Kees Tol en Georgina Verbaan te horen. De film bestaat grotendeels uit met de computer geanimeerde beelden van Lego personages en omgevingen, maar bevat ook een klein gedeelte live-action. In de film zijn in totaal 15.080.330 (virtuele) legoblokjes gebruikt.

 

Emmet, een doodnormaal Lego-figuurtje, wordt ten onrechte aangezien als de meest bijzondere persoon, en degene die de sleutel is tot het redden van de wereld. Hij wordt meegezogen in een gemeenschap van vreemdelingen op een epische zoektocht naar een kwaadaardige tiran. Een reis waar Emmet totaal niet tegen opgewassen is.

 

The Lego Movie begint woensdag 25 februari om 14.00 uur. De minimum leeftijd is 6 jaar. The Lego Movie draait in Concordia op groot scherm als 2D film (dus niet in 3D). Kaarten (à € 4,00 voor kinderen en € 7,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.cultureelcentrumconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

the-lego-movie-poster