Wo.25-02: Jeugdvoetbalmiddag in de voorjaarsvakantie

Voor de kinderen die gek zijn op voetbal zal tijdens de komende voorjaarsvakantie een aantrekkelijk en aansprekende jeugdvoetbalmiddag worden georganiseerd op de locatie van ASW Waddinxveen . De organisatie is in handen van jeugdvoetbalopleiding.

 

Jeugdvoetbalopleiding is gespecialiseerd in alle facetten van het opleiden van jeugdspelers. Woensdag 25 februari, kunnen jeugdvoetballers en jeugdkeepers in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar zich uitleven onder leiding van professionele jeugdtrainers. Deze opzet is al bij vele verenigingen in Nederland toegepast en bezorgt alle kinderen een onvergetelijke ervaring. Dankzij de specifieke trainingen en wedstrijdvormen ervaren alle spelers vooruitgang hetgeen de succesbeleving versterkt.

Advertisements

Iedereen kan zich opgeven zonder dat het uitmaakt of je lid bent van een bepaalde vereniging. Deze jeugdvoetbalmiddag duurt van 13.00 uur tot 16.00 uur en omvat een speciaal trainingsprogramma, een voetbalquiz en afwisselende wedstrijdvormen met leuke prijzen. Met name het balgevoel, het spelplezier en het zelfvertrouwen zullen sterk verbeteren door dit unieke evenement. Kinderen die hier aan willen deelnemen kunnen zich aanmelden via info@jeugdvoetbalopleiding.nl . Juist om de jeugd iets extra’s te bieden in de vakantietijd is gekozen voor deze festiviteit. Lekker sportief en gezond samen trainen als een profvoetballer!

 

Facebook3_27-7-2013