Wo.22-06: Workshop ‘Chinese Geneeskunde en kanker’ bij Inloophuis de Gele Linde

Kunnen alternatieve geneeswijzen solaas bieden bij de behandeling van kanker? Wat kan iemand, die Chinese geneeskunde praktiseert, u bieden?
Door de diagnose kanker, de behandelingen, maar ook in de periode erna kan het lastig zijn om je vitaal te voelen en in balans te zijn. De Traditionele Chinese Geneeskunde biedt aanvullende kennis over vitaliteit en herstel van balans waarbij lifestyle, (ademhalings)oefeningen en voeding de basis vormen. In deze workshop krijgt u informatie over hoe u zelf uw energie een boost kan geven en gaan we aan de slag met toegankelijke oefeningen (Qigong) die u ook thuis kunt doen.
De ochtend wordt verzorgd door Jeanine Kouijzer. Zij heeft een praktijk voor acupunctuur en voedingstherapie in Gouda. www.jeaninekouijzer.nl
De themaochtend ‘Chinese Geneeskunde en kanker’ vindt plaats op 22 juni 2016 van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden vooraf is wenselijk, maar niet noodzakelijk; u kunt altijd binnenlopen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze themaochtend. Het wordt gehouden op onze locatie: de Rotonde, Zuidhoef 138, 2804 TE Gouda.