Wo. 18-10: Familiefilm ‘Puck en het verdwenen schaap’

Persbericht
In de herfstvakantie draait op woensdagmiddag 18 oktober de leuke Nederlandse familiefilm ‘Puck en het verdwenen schaap’ in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?

Puck (5 jaar) creëert met haar goed bedoelde zorgzame hulp voor haar hoogzwangere moeder grote chaos en moet daarom logeren bij haar neefje Stijn (6 jaar) op de schaapskooi. Daar ontfermt ze zich over het zwangere schaap met de blauwe stip uit de kudde maar als het schaap niet terugkeert na de tocht voelt Puck zich schuldig. Ze neemt haar verantwoordelijkheid en gaat samen met haar neefje op pad. Met een grote fantasie en vindingrijkheid weten ze het schaap met de blauwe stip te vinden maar ook het nieuwe lammetje. Op de boerderij is er intussen paniek uitgebroken omdat Puck en Stijn zijn verdwenen. De schaapshond Pink weet met reuksporen, Stijn, Puck, het schaap en het lammetje te vinden en veilig thuis te brengen. Als dan de moeder van Puck ook nog is bevallen van Puck’s baby broertje is het feest compleet.

Met onder andere Puk van de Werken, Oren Schrijver, Bas Lourier, Celine Purcell en Fabian Jansen. Deze vrolijke film (2016) is voor alle leeftijden.

Advertisements

Puck en het verdwenen schaap begint woensdag 18 oktober om 14.00 uur. Kaarten (à € 4,50 voor kinderen en € 8,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website). Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting!