Woe. 18-09: Piep zei de Muis

Op woensdag 18 september start in Gouda de cursus Piep zei de muis. De cursus is bedoeld voor kinderen van 4-8 jaar die spanning en stress ervaren en die wel een extra steuntje kunnen gebruiken.

Soms gebeuren er dingen in een gezin waar een kind veel stress bij voelt. Zoals een ziek gezinslid, een scheiding, spanningen, ruzie of geweld. Kinderen kunnen hierdoor stil worden, uiten zich moeilijk of zijn juist verdrietig en boos. Piep zei de muis is een groep waarin kinderen leren dat problemen niet door hen komen. Piep de muis is een handpop die vertelt over wat hij meemaakt en kinderen uitnodigt om samen met hem hiervoor oplossingen te zoeken.

 

Advertisements

De cursus bestaat uit 10 kinderbijeenkomsten en 4 ouderbijeenkomsten. Deze zullen van 13.30 tot 16.00 plaatsvinden bij de Buurtstee (Gildeburg 1, Gouda). Deelname is gratis.

 

Voor de exacte data, meer informatie en aanmelden kijk je op www.rivierduinen.nl/agenda. Je kunt ook bellen naar 071 890 8888 (afdeling preventie) of mailen naar preventie.kinderenenjeugd@rivierduinen.nl.

18-09-2019 09:00