Wo.06-05: Inloopmiddag ‘Insectvriendelijke planten’

Op woensdag 6 mei van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom tijdens de maandelijkse inloopmiddag in het informatiecentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg. Het thema van deze middag is: Vlinder- en insectvriendelijke planten.

Het vroege voorjaar is een uitstekende periode om verschillende vaste planten in de tuin aan te plantten. Denk bijvoorbeeld aan planten die vlinders en insecten lokken. Bij de juiste keus van deze planten kunt u de gehele zomer genieten van vlinders en nuttige insecten in uw tuin. Heeft u vragen over het vlinder- en insectenleven en ander voorjaarswerk in de tuin? Loop dan gerust even binnen tijdens de inloopmiddag.
Uiteraard bent u met andere groen- en natuurvragen ook welkom. Andre van Kleinwee,stedelijk ecoloog van Cyclus beantwoordt uw vragen graag. Voor de jeugd ligt er in het infocentrum Heempad veel naslagwerk over vogels en planten om te bekijken. Daarnaast kunt u deze middag diverse leuke en leerzame groenwandelboekjes en het excursieprogramma 2015 gratis ophalen om onder begeleiding een groengebied te bezoeken.