Wo.05-11: Inloopmiddag 'Herfst in de tuin'

Op woensdag 5 november staat de deur van het infocentrum “Heempad” weer open voor al uw tuin-, groen- en natuurvragen. Cyclus houdt dan namelijk de maandelijkse inloopmiddag, deze keer met als thema: Herfst in de tuin.

Vanaf 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom met vragen als: hoe krijg ik in de Herfst meer vogels in de tuin? Wat is de meerwaarde om uitgebloeide vaste planten niet af te knippen? Moet ik afgevallen blad uit de tuin weg halen? Wat doe ik met het snoeihout uit de tuin? Wanneer en hoe maak ik de vogelkastjes schoon die in mijn tuin hangen? Uiteraard kunt u ook andere groenvragen stellen. André van Kleinwee, stedelijk ecoloog van Cyclus beantwoordt uw vragen graag. Heeft u leuke waarnemingen van plant en dier uit het Goudse groen? Laat het André weten, hij is hier erg benieuwd naar.