Wo.04-05: Film: Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan

Het is voor de kinderen meivakantie, tijd voor leuke films in het Evertshuis. Op woensdag 4 mei draaien we de spannende film Keet en Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan een film boordevol avonturen.

Ontvoeringen, schurken, humor en kattenkwaad! Kom ook naar het Evertshuis voor de spannende avonturen van Keet en Koen die op speurtocht gaan naar de alom bekende clown en acrobaat Bassie en Adriaan. Keet en Koen, de entertainers van een pretpark en straatartiesten, gaan op zoek naar Bassie en Adriaan die vermist worden. Bassie en Adriaan hebben voor hun grote verdiensten als mensenredders een onderscheiding gekregen. Hier wil hun eeuwige vijand, de baron, natuurlijk een stokje voor steken en geeft zijn neef ‘Jonkheer’ de opdracht om Bassie en Adriaan te ontvoeren.

Voor kinderen een film vol spanning en avontuur. Voor volwassenen een feest van herkenning. ‘Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen’.
Te zien in het Evertshuis, woensdag 4 mei 2016. Aanvang 14.00. Kaartjes à € 4,50 verkrijgbaar via www.evertshuis.nl of theaterkassa (0172-618484).

Advertisements