Wo.01-10: Kinderboeken Feest! In de Goudse Schouwburg

Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Feest!’ Daarom organiseert het Gouds Kinderboekenfeest op woensdag 1 oktober een bijzonder groot kinderfeest in De Goudse Schouwburg. Alle kinderen zijn uitgenodigd!

Het ochtendprogramma is speciaal voor scholen. De leerlingen bekijken samen de fantasievolle familiefilm ‘Mijn avonturen door V. Swchwrm’ en de flitsende, interactieve theatervoorstelling ‘De grote Mees Kees show’.

’s Middags kunnen kinderen met vriendjes, vriendinnetjes en familieleden meedoen aan leuke workshops en activiteiten. Zoals luisteren naar de voorleesvoorstelling ‘Kleine Ezel’ of deelnemen aan een spannende quiz. Ook dan is ‘De grote Mees Kees show’ te zien. Nan van Schendel, directeur van Bibliotheek Gouda, opent de middag samen met de enige, echte kinderburgemeester van Gouda!

Advertisements

Het Gouds Kinderboekenfestival is een initiatief van de Bibliotheek, het Filmhuis, De Goudse Schouwburg, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, Kunstpuntgouda, de Kunstuitleen, Museum Gouda en Streekarchief Midden-Holland i.s.m. De Brede School. Het middagprogramma begint om 13.15 uur (begeleiding: 1 ouder op 4 kinderen).

Mee feesten? Vraag of jouw school meedoet met het ochtendprogramma. Of kom zelf naar het middagprogramma. Kaarten kosten € 3,50 of € 8,50 (met voorstelling) en zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Goudse Schouwburg. Of schrijf je in via www.bsgouda.nl