Wo.01-03: Inloopmiddag “Voorjaar in de tuin”

Het vroege voorjaar is een uitstekende periode om verschillende vaste planten in de tuin aan te planten. Denk bijvoorbeeld aan planten die vlinders en insecten lokken of het snoeihout uit de tuin in een verloren hoekje opstapelen voor de egel. Benieuwd hoe u dit het beste aan kunt pakken? Kom dan op 1 april van 14.00-16.00 uur naar de inloopmiddag in het informatiecentrum Heempad aan de Bloemendaalseweg.

U kunt tijdens de inloopmiddag terecht voor al uw vragen over het dierenleven en voorjaarswerk in de tuin. André van Kleinwee, stedelijk ecoloog van Cyclus geeft u graag een antwoord én is benieuwd naar uw bijzondere waarnemingen van flora en fauna in de stad. Voor de jeugd ligt er in het infocentrum veel naslagwerken over vogels en planten om in te zien.

Cyclus heeft ook diverse leuke en leerzame groenwandelboekjes uitgegeven. Eén daarvan is ‘de natuurvriendelijke tuin’. Op de plattegrond in het boekje staan tips om het dierenleven in uw tuin te verbeteren. Alle boekjes zijn tijdens de inloopmiddag gratis af te halen.

Advertisements