Win een huis bij een voetbalclub

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van K.v.v. Quick Boys is de jubileumloterij SCOOReenHUIS.nl opgezet, met als hoofdprijs een Landal-vakantiewoning in Haarle (OV) ter waarde van liefst ca. €150.000,-
Daarnaast zijn er nog veertien andere prachtige prijzen te winnen, waaronder een SUV van Mitsubishi: de ASX Intense CVT (nieuw model). Alle prijzen zijn reeds vrij van kansspelbelasting.

Op 1 februari 2020 viert de Katwijkse voetbalclub haar honderdste verjaardag. De avond daaraan voorafgaand zal onder toeziend oog van een notaris de trekking worden gehouden. Hiermee hoopt de huidige Tweededivisionist in de voetsporen te treden van de Friese club Ouwe Syl en het Groningse v.v. Eenrum, die in resp. 2017 en 2018 soortgelijke acties opzetten.

Het geld dat overblijft voor de club zal ten goede komen aan de nieuwbouw van het clubhuis en alle jubileumactiviteiten in het kader van het eeuwfeest. Last but not least: door het niet-commerciële karakter van de loterij is de kans om te winnen veel groter dan bij bekende landelijke loterijen.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

24-09-2019 09:45