Willie (59) uit Gouda wint reis naar Curaçao bij Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker

Gouda/Amsterdam – Willie (59) uit Gouda is de winnares van een reis naar Curaçao voor 10 personen bij het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat gisteravond te zien was bij RTL 4. Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Willie de reis won nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Willie uit Gouda weet niet wat haar overkomt: “Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik ben nog nooit op Curaçao geweest.” Je moet een hoop vrienden hebben om mee te nemen, zegt Linda nog. “Ik heb vier kinderen met aanhang”, zegt Willie. “Dus dat komt wel goed.”

Samen met buurtgenoten in de prijzen

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Willie won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 2804 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een Sony Soundbar naar huis. Plaatsgenoot Lobke wist het tot de halve finale te schoppen, maar viel vlak voor de finale af.

Advertisements

Een jongedame uit Valkenburg speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 147.000 euro. ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
24-09-2018 09:05