Wensconcert en CD-prestatie CWM de Gouwestem 24 juni 2019

Op maandag 24 juni  organiseert Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem haar jaarlijkse wensconcert in de Bethelkerk te Waddinxveen. Volgens dirigent Martin Mans het leukste concert van het jaar!!

Dit jaar wordt het een concert met een bijzonder tintje.

Naast het jonge muzikale talent dat altijd alle ruimte krijgt en de verzoeknummers die u als publiek mag opgeven wordt ook onze nieuwste CD gepresenteerd.

Advertisements

Deze CD is enkele weken geleden opgenomen in de prachtige Oud Kerk van Scheveningen, en draagt de titel “Onder Uw Vleugels”.

De CD is deze avond (éénmalig!) te koop tegen een gereduceerd tarief!De toegang deze avond is geheel gratis. Na afloop van het concert houden we een collectie voor onze jaaractie, FietsJeMans.

Onze dirigent Martin Mans en zijn zoons, Mart en Jos, hebben in 2018 ruim € 14.000,00 bij elkaar gefietst voor onderzoek naar alvleesklierkanker (https://www.supportcasper.nl). De sportieve prestaties van Martin en zijn zoons hebben enkele leden van Gouwestem geïnspireerd om aan te sluiten en in 2019 SAMEN voor het goede doel te gaan fietsen, én andere acties te ondernemen. Voor meer informatie over deze actie verwijzen we u graag naar www.degouwestem.nl/nieuws

 

Weet u dus van harte welkom om, geheel gratis,  getuige te zijn van dit alles.
De kerk is open vanaf 19:15 uur, aanvang concert 20:00 uur!

24-06-2019 09:00