Warm draaien voor caranaval met WildeBLOAZZ

Gouda – Voor de 8e keer organiseert Feestkapel WildeBRAZZ het warmdraai-feestje WildeBLOAZZ in Bar de Tapperij aan de Markt in Gouda. Vrijdagavond 01 maart geven drie blaaskapellen hier de muzikale aftrap voor het carnaval dat weer voor de deur staat. Naast WildeBRAZZ zijn natuurlijk de Goudse Waaghalzen weer van de partij, maar ook Dweilorkest Kap-Nah uit Den Haag maakt weer zijn opwachting. Drie feestkapellen, met een breed repertoire van Hollandse meezingers tot hedendaagse popmuziek, zorgen de hele avond  voor een lekker stuk muziek en een feestelijke sfeer, waarbij je je zomaar even beneden de rivieren waant. Je kunt hier dus vast warmlopen, indribbelen, voordrinken, of hoe je het maar wilt noemen, voor de aankomende carnavalsfeesten.

Dus houd je van een geweldig stuk blaasmuziek en een leuk feestje, dan ben je vrijdagavond 01 maart op de juiste plaats in Bar De Tapperij.

Het feest barst om 20.00 uur los en duurt tot in de kleine uurtjes. De dress-code is vrij maar een carnavaleske outfit is natuurlijk altijd leuker. En zoals altijd is de toegang voor deze avond gratis!

Advertisements

Wanneer? : Vrijdagavond 01-03-2019

Waar? : Bar De Tapperij aan de Markt in Gouda.

Hoe laat? : Van 20.00 uur tot in de kleine uurtjes

Info : www.wildebrazz.nl

FB : www.facebook.com/wildebrazz

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

25-02-2019 09:46