Vrijwilligerspenning voor de heren Koerts en van Zuijlen.

Op zaterdag 12 september ontvingen de heren M.A. (Maurice) Koerts en A.J. (Arthur) van Zuijlen de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Daphne Bergman. De erepenningen werden uitgereikt op een jaarlijks gehouden medewerkersfeest. Zij ontvingen de penning als waardering voor hun jarenlange inzet vorr het Filmhuis.
De heer A.J. (Arthur) van Zuijlen is 15 jaar vrijwilliger bij het Filmhuis. Direct bij de start van zijn vrijwilligerswerk is hij begonnen met operateurswerkzaamheden in de cabine, een verantwoordelijke job want zonder efficiënte en adequate bediening van de filmrollen en de juiste knoppen kom je in een Filmhuis niet ver. Bijna tegelijkertijd is hij ook begonnen met schrijfwerk (filmrecenties en filmnieuws) en het samenstellen van het maandelijkse filmhuisprogrammaboekje. Door zijn veelzijdigheid en creativiteit is zijn rol van grote betekenis voor het Filmhuis.
De heer M.A. (Maurice) Koerts is 15 jaar barmedewerker en staat voor-, tijdens en na de film klaar voor de filmhuisbezoekers. Voor hem is achter de bar staan op het lijf geschreven. Hij voldoet aan zijn functie als een waard aan zijn gasten. Daarnaast geeft Maurice regelmatig tips over innovaties in het Filmhuis bijvoorbeeld bij de aanschaf van nieuwe apparatuur.
Beide vrijwilligers zijn van grote betekenis voor het Filmhuis.