Vrijwilligerspenning voor de heer Nederlof

Gouda – Op 7 november ontvangt de heer A.W. (Ad) Nederlof de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Corine Dijkstra. De erepenning is uitgereikt tijdens de Senioren Soos in de Ontmoetingskerk.

De heer Nederlof is bijzonder actief voor de Ontmoetingskerk. Hij is onder meer belangrijk voor het optimaal functioneren van het kerkgebouw. Hij doet de algehele controle van het gebouw, de technische klussen en hij zet de materialen klaar voor de activiteiten in de kerk. Dat doet hij al ruim 15 jaar.

Naast de wekelijkse bezigheden, heeft hij veel gedaan voor de musical ‘Ontmoet Jakob’ met het assisteren bij de repetities, het maken van decors en het ombouwen van de kerk naar theater en weer terug. Ook is hij actief met het maken van decors voor het jaarlijkse Kerstwandeltheater. De heer Nederlof gaat bovendien jaarlijks mee als begeleider van visueel gehandicapten op de wintersport en hij staat altijd klaar voor zijn buren met het doen van klusjes of boodschappen.

Advertisements

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-11-2019 17:15