Vrij. 30-06: Workshop ‘Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek’

Op vrijdag 30 augustus aanstaande laten trainers Atekeh Raisi en Wilma Broeseliske werkzoekenden zien hoe je kunt ontdekken waar jouw juiste (werk)plek is. Aan de hand van diverse oefeningen, gebaseerd op systemisch waarnemen, krijgen deelnemers meer herkenning in de dynamiek in zichzelf en in systemen wat hen verder helpt bij het vinden van een passende baan. 

Als mens zijn we onlosmakelijk onderdeel van verschillende systemen. Familie, vrienden, (oude) werkgevers, et cetera. Die groepen hebben invloed op ons als mens, soms versterkend en soms verzwakkend. Tijdens deze workshop krijgen deelnemers meer zicht op hoe zij hiermee om kunnen gaan en zo meer rust en ruimte kunnen ervaren. De workshop wordt begeleid door Atekeh Raisi En Wilma Broeseliske van 015NOW. Zij zijn beiden ervaren trainers op het gebied van systemisch waarnemen, NLP en projectmanagement.

Locatie en aanmelden
De workshop ‘Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek’ vindt plaats op vrijdag 30 augustus 2019 van 09:30 tot 12:00 uur in de Rabobank Gouwe Rijnstreek, James van Renessingel 41 te Gouda. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via https://www.debroekriem.nl/event/hoe-vind-ik-mijn-juiste-werkplek/

Advertisements

Over DeBroekriem
DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

30-06-2019 09:00