Vrij.29-05: Skate4

Net als vorig jaar kunnen jongens en meiden van de basisschoolleeftijd meedoen aan Skate4, vier leuke skatewedstrijden in het Groene Hart. Doel is de basisschooljeugd kennis op een gezellige manier kennis te laten maken met het skeeleren. Skate4 bestaat uit 4 wedstrijden op skeelerbanen van Gouda (29 mei), Lekkerkerk (5 juni), Oudewater (12 juni)en Ammerstol (26 juni). De competitie is bedoeld voor beginnende inline-skaters. Je hoeft geen lid te zijn van een club, maar het mag wel.

Er staan verschillende onderdelen op het programma, zoals de 100 meter sprint, een 400 meter, een stempeltocht of een estafette. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur en zijn om 20.00 uur afgelopen. Na afloop ontvangt elke deelnemer een diploma. Daarop staat zijn/haar snelste 100 meter tijd en de handtekeningen van bekende inline-skaters Ronald Mulder en Manon Kamminga. Kinderen die meerdere keren meedoen, ontvangen ook een medaille. Als je vier avonden meedoet, krijg je zelfs een gouden medaille.

Meer informatie is te vinden op www.skate4.nl. Daar kun je je ook meteen opgeven voor één of meer van de vier wedstrijden. Bij twijfel of het wel of niet doorgaat, bijvoorbeeld omdat het regent, staat het laatste nieuws altijd op de Facebookpagina van Skate4.

Advertisements