Vrij.28-11: twee elektronische live acts in @SoWhat

Op vrijdag 28 november staan er maar liefst twee elektronische live acts in So What! Met een mix van liquid Drum ‘n’ Bass en Rock vechten Dropmix en Futureban zich een weg naar de nationale top. De deur gaat om 21.00 uur open. Kaarten kosten €4 voor niet-leden en €2 voor leden.
Dropmix ontstond toen een productieduo uit Den Haag besloot om hun mix van Dubstep en Drum ‘n’ Bass te versterken door middel van een liveband. Deze krachtige formule zorgde voor gigs in onder andere de Melkweg, Patronaat, het Paard van Troje. Daarnaast kreeg Dropmix een plekje op het rondreizende festival ‘de Popronde’. Verwacht pompende EDM en Rock, met ronkende (live)bassen en dikke keyboard melodieën. 3voor12 is naast een groot deel van Nederland al fan, nu Gouda nog.
Futureban zou wel eens uit kunnen groeien tot het Nederlandse equivalent van grootheden (en persoonlijke helden) Pendulum. Met een geluid dat sterk doet denken aan deze Australiërs, maar ook The Prodigy en Metallica. Futureban heeft al veel in de regio gespeeld, maar So What! tot nu toe overgeslagen. Kom de mix, die ze zelf “de rauwe clash tussen een techno DJ en een snoeiharde rockformatie” noemen, dus maar checken. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.nl/sowhatgouda.