Vrij.27-11: Proeverij Beaujolais Primeur

Elk jaar ligt vanaf de derde donderdag van november de Beaujolais Primeur in de Nederlandse winkels voor u klaar.
Jeu de Boules Vereniging Gouda en de Alliance Française grijpen deze gelegenheid aan om de inwoners van Gouda en omstreken hiervan te laten genieten en in Franse sferen te brengen.
Zij nodigen iedereen uit om op vrijdagavond 27 november onder het genot van een glas Beaujolais Primeur 2015 en een uitgebreid aanbod aan smaakvolle Franse hapjes kennis te maken met de activiteiten van de Jeu de Boules Vereniging en de Alliance Française. De liefhebbers kunnen deze avond ook een jeu de boules clinic volgen. Alle noodzakelijke materialen zijn hiervoor aanwezig.
Het evenement vindt plaats bij Jeu de Boules Vereniging Gouda, op Sportcomplex “De Uiterwaarden” in de Goudse wijk Goverwelle. Parkeren onder en naast sporthal “De Zebra”, Goverwellesingel 10, Gouda. Van daar leidt het wandelpad u naar de Goejanverwelledijk. Aan de andere kant van de dijk kijkt u uit op de accommodatie van de Jeu de Boules Vereniging, waar u zich kunt melden. Het ”Boulodrôme” is overdekt en verwarmd, dus het evenement gaat onder alle weersomstandigheden door. De aanvangstijd is 19:30 uur. De toegang, de proeverij met hapjes én de jeu de boules clinic zijn gratis.
Voor nader informatie zie www.jbvgouda.nl.