Vrij.27-11: Denise Jannah kuipt in de huid van Ella

Begin september gaf Denise Jannah in het Evertshuis al een preview van haar succesvolle voorstelling Ella! Net hersteld van een operatie bewoog ze toen wat lastig, maar haar vocale kwaliteiten waren er niet minder om. Op vrijdag 27 november is Jannah terug in Bodegraven, nu om voluit te gaan met haar show Ella!

Ella Fitzgerald
In Ella! kruipt Jannah in de huid van Ella Fitzgerald, de First Lady of Song. Achter de glansrijke carrière van deze jazzzangeres ging een grimmige jeugd schuil. Haar leven veranderde met het winnen van de legendarische ‘Amateur Night’ in het Apollo Theatre in Harlem, New York won. Jannah laat zien hoe Ella uitgroeit tot de ‘Queen of Jazz’. Ze vertelt en brengt haar songs op perfecte wijze over.

Denise Jannah
Denise Jannah tourt over de hele wereld, ze is de eerste Nederlandse muzikant die een platencontract tekende bij het vermaarde Amerikaanse Jazzlabel Blue Note Records, stond al zeven keer op North Sea Jazz Festival en trad op met wereldsterren. Ze won diverse nationale en internationale awards.

Advertisements

In Grand Café Everts wordt voorafgaand aan de voorstelling een herfstdiner geserveerd. Reserveren voor voorstelling en diner kan via www.evertshuis.nl of aan de theaterkassa, Julianastraat 4, Bodegraven. De theaterkassa is ook telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.