Vrij.26-08: PARKBIOS Life of Pi, Film&Diner in het Vromanpark

Dat heerlijke zomerse familie vakantiegevoel nog even terug laten komen? Dat kan op vrijdag 26 augustus tijdens de PARKBIOS. Eten en film kijken in het Vromanpark bij de Chocoladefabriek.

Vooraf eet je met elkaar aan lange tafels, Kruim serveert een fantastische maaltijd, passend bij de film. Daarna draaien we Life of Pi. Kies je er liever voor alleen film te komen kijken, dan kan dit ook. Je koopt dan geen filmkaartje, maar huurt je eigen stoeltje voor de avond. De eerste editie van dit seizoen was helemaal uitverkocht, wees er dus op tijd bij! Deze editie van PARKBIOS is voor iedereen vanaf 12 jaar.

Life of Pi

Advertisements

Het leven van Pi vertelt het ongelooflijke verhaal van Piscine Patel (Pi), een zestienjarige Indiase jongen, wiens vader een dierentuin in India heeft. Wanneer de familie besluit het land te verlaten wordt de hele dierentuin ingescheept. Maar het schip vergaat en de enige overlevenden zijn Pi, een hyena, een zebra met een gebroken been en een tijger van 200 kilo. Een magistraal verhaal, verfilmd door de wereldberoemde regisseur Ang Lee, naar het boek waarvan alleen in Nederland al meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht.

Activiteit:           PARKBIOS Life of Pi

Datum:              vr 26 augustus 2016

Tijd:                   19:00 uur aanvang Diner, 20:30 uur aanvang  Film

Prijs Film&Diner:          €26 bibliotheekleden, €27,50 overige gasten*

Jeugd tot 16jr:   €21 leden, €22,50 niet leden

Prijs Film:           €6 bibliotheekleden, €7,50 overige gasten

Locatie:              Vromanpark bij de Chocoladefabriek

*prijs is excl. drankjes

Voor informatie en kaartverkoop zie website: www.bibliotheekgouda.nl / www.chocoladefabriekgouda.nl