Vrij.26-02: Boek & Diner in de Chocoladefabriek

Op 26 februari is er een eerste Boek & Diner in de Chocoladefabriek. Gezellig samen eten aan lange tafels, terwijl een auteur je alles vertelt over zijn of haar boek en carrière.

Te gast tijdens de eerste editie is Blogster en schrijfster Daisy Oppelaar, bekend van het zeer succesvolle platform I love health. Daisy heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens haar een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind.

Op 26 februari vertelt Daisy in de Chocoladefabriek over haar boek en leert ze je de stappen naar een gezonder leven. De chef van Kruim kookt een selectie van haar overheerlijke gezonde recepten! Zo geniet je van een gezellig diner, terwijl je ook nog de fijne kneepjes leert van de healthy lifestyle!

Advertisements

It’s all about food, sport, health and more.
Kaarten zijn vanaf 11 februari om 10.00 uur te reserveren via chocoladefabriekgouda.nl, bibliotheekgouda.nl of aan de servicebalie in de Chocoladefabriek. Reserveer je een kaartje inclusief het boek ‘I love health’, dan ontvang je op de avond een gesigneerd exemplaar. Meer weten over I love health? Kijk dan op www.ilovehealth.nl.