Vrij.22-05: Huiskamer van de Stad Vriendenconcert

Huiskamer van de Stad Vriendenconcert op vrijdag 22 mei in So What

Op 22 mei aanstaande is er een bijzonder vriendenconcert voor Huiskamer van de Stad in So What. Hier krijgt men een voorproefje van wat er op 7 juni te wachten staat. Het concert is voor iedereen toegankelijk.
Op 7 juni vindt de derde editie plaats van het Goudse muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad. Hierbij treden artiesten op in huiskamers van Gouwenaars in een gezellige ontspannen sfeer. Door het bezoeken van het vriendenconcert kan je helpen met de financiering van dit mooie festival! Dat kan ook door mee te doen met het dit jaar gestarte vriendenproject. Tegen betaling van 10 euro kun je deze avond als bezoeker ook meteen “vriend van huiskamer van de stad” worden. Heb je een paar euro’s extra over voor dit mooie initiatief? Dan kun je ervoor kiezen om bij de aanschaf van je ticket 5, 10 of 15 euro extra te doneren. Voor meer informatie over deze vriendschap en het vriendenproject zie www.hkvds.nl .

Als dank voor hun steun zijn de vrienden en deelnemende huiskamereigenaren gratis welkom op het vriendenconcert! Reguliere bezoekers betalen 5 euro en steunen daarmee meteen het festival.

Advertisements

De huiskamereigenaren krijgen om 19:30 uur informatie over Huiskamer van de Stad en de overige gasten worden om 20:30 uur verwacht, het programma voor iedereen start om 21:00 uur. Zie ook www.so-what.nl . Enkele van de bevestigde artiesten zijn:

Shannon Breeze – Band
Vrolijke Ierse traditionele muziek en songs. Tevens klassiekers van o.a. The Dubliners, Christy Moore etc.

Elise Coebergh – muziektheaterartiest
Elise is afgestudeerd als muziektheaterartiest en zingt onder pianobegeleiding eigen nummers, waarvan de meeste Nederlandstalig zijn.

“We hopen op een mooie opkomst, een mooie avond en een flinke steun in de rug voor het festival. Hoewel het financieel lastig is, willen we als festival niets aan kwaliteit inboeten en kunnen daarom die steun erg goed gebruiken”, zegt medeorganisator Marlou Koevoets.