Vrij.22-01: Nieuw cabaret talent in het Evertshuis

Grijp nu je kans, bij ons is het aanstormend top talent te zien. U kan het mee maken bij de finalisten tournee van het Cameretten op vrijdag 22 januari. En u kunt later zeggen “ik was erbij”! Zo zagen duizenden mensen de eerste stappen van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen en Plien & Bianca op het grote podium. Dus wie weet: bij Cameretten zie je vandaag de top cabaretiers van morgen! En dat gewoon in Bodegraven.
Vele cabaretiers strijden om de titelwinnaar van Cameretten. Vorig jaar november werden de beste 3 bekend gemaakt. Het aanstormend talent van Nederland; Jasper Smit, Tom Montfrooy en Anne Neuteboom. Zo ontving Anne Neuteboom 4 sterren van de Volkskrant. Het beloofd een mooie avond te worden. De cabaretiers krijgen elk 20 minuten een podium, een afwisselende avond en drie keer leuk! Geeft u hen het applaus?
De jury over de finalisten:
Jasper Smit
“Hilariteit en ontroering gaan hand in hand, en zowel qua mimiek als tekstueel bespeelt de ervaren Jasper met gemak het podium en publiek, ook al zijn de gekozen onderwerpen niet altijd even origineel.”
Tom Montfrooy
“Zonder op vals sentiment te gaan zitten, neemt Tom Montfrooy ons mee in een zorgvuldig opgebouwd programma over het overlijden van zijn vrouw en zijn leven als alleenstaande vader. Het levert de nodige hilarische momenten op, en een mooi ontroerend eind. De jury was echter minder gecharmeerd van de nogal populaire toonzetting.”
Anne Neuteboom
“Anne schreeuwt haar frustratie en woede vanaf de eerste minuut van zich af. Gevangen tussen generaties vraagt zij zich af waarom mensen zo onaardig doen tegen elkaar. Haar programma is zorgvuldig opgebouwd, maar ze zit vooral in het begin al te hoog in de energie.”

De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes kosten € 16,50 inclusief consumptie en zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa van het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven. Meer info en reserveren: 0172-618484 of kijk op www.evertshuis.nl