Vrij.20-03: 'Kruim's Komedie' in de Chocoladefabriek

Op vrijdag 20 maart om 21.00 uur vindt de eerste editie van Kruim’s Komedie plaats in de Chocoladefabriek. Kruim’s Komedie is een samenwerkingsinitiatief van Kruim en Eve Vents.

Een avond vol stand-up comedy, met bekende namen uit de comedywereld, maar ook door nieuw talent. De hoofdact wordt verzorgd door Martijn Oosterhuis, al meer dan 20 jaar actief in het cabaret- en comedycircuit. Oosterhuis trad ondermeer op tijdens Lowlands en was onderdeel van televisieprogramma’s als de Lama’s en The Comedy Factory.

De avond wordt op humoristische wijze gepresenteerd door één van de jongste comedians van Nederland, Victor Luis van Es. De van buiten ogenschijnlijk rustige comedian is van binnen een stuk onrustiger, zoals blijkt uit zijn grappige en observatieve anekdotes. Met zijn persoonlijkheid weet hij iedereen mee te nemen in zijn verhaal en weet daarmee de grootste en kleinste podia te vullen.

Advertisements

Naast bovengenoemde comedians is ook Eric van der Woude van de partij en wordt de avond verder aangevuld met verrassend nieuw comedytalent.

Toegangskaarten zijn te verkrijgen voor €12,50 in de voorverkoop en €15,00 aan de deur (indien nog beschikbaar). Ook zijn er combinatiekaarten verkrijgbaar voor €22,50. Hiermee kun je voorafgaand aan de show genieten van een broodplankje met lekkers en een hoofdgerecht naar keuze bij Kruim.

Om 21:00 uur begint de voorstelling, er is voldoende ruimte om met een drankje erbij lekker te ontspannen en u te laten vermaken door de professionele comedians van de avond.

Kaartjes zijn te koop bij KRUIM Gouda of via www.comedyticket.nl