Vrij.17-04: Duitse hardcore in StudioGonz

De succesvolle Duitse post-hardcore formatie Aliens Ate My Setlist speelt vrijdag 17 april in StudioGonz in Gouda. Als support-act zijn de Nederlandse punkrockers van Alive Again vastgelegd.

Aliens Ate My Setlist is in een paar jaar tijd een vaste waarde geworden binnen de Duitse rockscene. Maar ook daarbuiten is de band een graag geziene gast. De band stond al eerder met succes in StudioGonz en keert nu terug om een nieuwe line-up te presenteren. In hun nog korte maar stormachtige carrière deelde Aliens Ate My Setlist reeds het podium met tal van grote namen. In Tivoli opende de band al eens voor de Amerikaanse band The Devil Wears Prada, en ook op diverse Nederlandse festivals maakten de Duitsers indruk.

De support-act Alive Again is eveneens goed bezig. De jonge band stond al in de Melkweg en was te horen op Radio 3FM. De band speelt aanstekelijke punkrock, waarbij de voetjes van de vloer gaan.

De zaal opent vrijdagavond om 21.00 uur. Tickets kosten 4 euro in de voorverkoop (leden betalen een euro minder) en zijn 5 euro aan de deur.

Aliens Ate My Setlist