Vrij.15-05: Olympia’s Gehandicaptendag

A.s. donderdag staat Hemelvaartsdag op de kalender en dat betekent dat het een dag later, vrijdag 15 mei, weer tijd is voor een jaarlijks terugkerend, prachtig evenement bij Olympia. De Sport- en Speldag voor mensen met een verstandelijke beperking, ook wel Gehandicaptendag genoemd. Ook voor dit jaar betekent dat er ruim 95 deelnemers zullen gaan genieten van een speciaal voor hen georganiseerde dag, een samenwerking tussen De Klup en GC&FC Olympia, en dat al voor de 29e keer.

Het programma voor deze dag zal starten om 09:00 uur, het thema is…. CIRCUS!! De dag zal in 2 delen worden opgesplitst, een goochel onderdeel en een gedeelte waar men circustrucs gaat leren. Aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om alle geleerde kunsten te vertonen op een heuse Circusmarkt!

Natuurlijk wordt zo’n dag mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Gelukkig hebben we in de loop der jaren een mooie groep opgebouwd, maar extra handen zijn altijd welkom! Heb je interesse om ons team te komen versterken dit jaar (en wellicht voor meerdere jaren), meld je dan via gehandicaptendag@gcfc-olympia.nl aan, en beleef met alle deelnemers en vrijwilligers ook een geweldige dag!

Advertisements

Voor meer informatie over de Gehandicaptendag 2015, ook daarvoor kun je ons altijd even mailen via gehandicaptendag@gcfc-olympia.nl of kijk even op onze eigen pagina op deze website. Daar zijn ook alle foto’s van de editie van vorig jaar van de huisfotograaf van de Gehandicaptendag, Nico den Broeder, te vinden!

Kortom, meld je aan, help en geniet mee en bezorg vele deelnemers weer de mooiste dag van het jaar, aan de Bodegraafsestraatweg bij Olympia!