Vrij.13-03: EP release The Tambles

Kiki Schippers en The Tambles presenteren beiden hun nieuwe EP in So What! Donderdag 12 maart is het de beurt aan Kiki Schippers en vrijdag 13 maart aan The Tambles.

The Tambles gaan al even mee, maar een EP was er nog niet van gekomen. Begin november zijn Ruben, Freek, Tijs en Jim beter bekend als, The Tambles de LGM Studio ingekropen om samen met Chris van Velde hun debuut EP op te nemen. Ze zijn ontzettend trots op het resultaat en kunnen bijna niet wachten om deze EP 13 maart aan het publiek te presenteren. De EP zal ook op vinyl verschijnen en zal deze avond naast de versie op CD ook te verkrijgen zijn. De entree van vanavond is voor iedereen gratis. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.nl/sowhatgouda.

So What!
So What! is drie avonden per week geopend. Op vrijdag zijn er optredens van bands, cabaretiers, theatergezelschappen of er staat een speciale DJ avond op het programma. Zaterdag is de clubavond, je kan in de achterbar gezellig aan de bar of een tafeltje bijpraten of dansen in de voorzaal op de muziek van onze huis-DJ’s. Op zondag wordt het weekeinde afgesloten met een driegangenmaaltijd die door medewerkers of bezoekers wordt bereid. So What! draait volledig op vrijwilligers.

Advertisements