Vrij.07-11: Dans maar raak in @SoWhat, dansen voor goed doel

Gouda Raakt zet alles op alles om op vrijdagavond 7 November, tijdens \”Dans maar raak\”, een mooi bedrag binnen te halen voor Kinderboerderij De Goudse Hofsteden.Nadat we het afgelopen tijd druk bezig zijn geweest met het opzetten van ons eigen stichting Gouda Raakt sociaal, is het nu tijd voor een spetterend dansfeest in So What. Tijdens het feest kan er gedanst worden op live muziek van Loose Coots en Franky P. and My Sisters Enemy. Voor de eerste gasten is er een sprankelend welkomstdrankje van Beproefd en slagerij Sprang zorgt voor een stukje worst.

Bij de loterij zijn prachtige prijzen te winnen die zijn aangeboden door onder meer Chocoladeatelier Puur, Bakkerij van Dijk, Restaurant Heinde en Ver, restaurant De Kleischuur, Shoeby, Verwonderlab, schrijfster Karin Hazendonk, de Kinderboerderij, JP-bloembinders, Arnoldus bieren.

Kaarten voor het feest a 12 euro zijn verkrijgbaar via www.so-what.nl. De kinderboerderij zal de totale opbrengst van de avond gebruiken voor het realiseren van een nieuwe keuken.

Advertisements