Vrij.06-05: 30e editie GC&FC Olympia’s Gehandicaptendag

Vrijdag 6 mei a.s. vieren we een prachtig lustrum bij GC&FC Olympia, namelijk de 30e (!!) editie van een bijzonder evenement; de Sport- en Speldag voor mensen met een verstandelijke beperking, ook wel Gehandicaptendag genoemd. Ook voor dit jaar betekent dat er ruim 95 deelnemers zullen gaan genieten van een speciaal voor hen georganiseerde dag, een samenwerking tussen De Klup en GC&FC Olympia, en dat dus al voor de 30e keer.

Het programma voor deze dag zal starten om 09:00 uur, met een hele bijzonder, officiele opening! Het thema is “Het beste uit 30 jaar Gehandicaptendag!” en er zullen tal van bekende activiteiten de revue passeren. Uiteraard spellen met een voetbal, springkussens, spellen, een muzikaal trio en nog wat verrassingen die we in petto hebben!

Natuurlijk wordt zo’n dag mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en sponsoren. Gelukkig hebben we in de loop der jaren een mooie groep opgebouwd, maar extra handen zijn altijd welkom! Heb je interesse om ons team te komen versterken dit jaar (en wellicht voor meerdere jaren), meld je dan via gehandicaptendag@gcfc-olympia.nl aan, en beleef met alle deelnemers en vrijwilligers ook een geweldige dag!

Advertisements

Voor meer informatie over de Gehandicaptendag 2016, ook daarvoor kun je ons altijd even mailen via gehandicaptendag@gcfc-olympia.nl of kijk even op onze eigen pagina op de website www.gcfc-olympia.nl (vereniging/evenementen/gehandicaptendag). Het zonnetje is besteld, dus we gaan er een mooi lustrumfeest van maken!