Vrij.03-10 en Za.04-10: Bazaar rond de Sluipwijkse kerk

Vrijdag 3 oktober van 18.00 – 22.00 uur en zaterdag 4 oktober van 10.00 tot 16.00 uur is er weer bazaar rond de Sluipwijkse kerk aan de ’s-Gravenbroekseweg te Reeuwijk.

Zowel binnen als buiten zijn er weer lekkere, leuke en gezellige dingen. Met o.a. gerookte paling, vers gebakken snacks, zelfgemaakte soep, koek en jam. Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes. Daarnaast is er een competitie sjoelen en ook de schiettent ontbreekt niet. U heeft de kans om gratis kaas mee naar huis te nemen. Net als vorig jaar kunt u ook weer ‘biest’ kopen.

Op zaterdag is er tussen 10.00 – 14.00 uur een ‘Open Podium’. In het portaal onder de kerktoren is een mooie ruimte beschikbaar voor muzikaal talent. Mensen die ons mooie kerkje eens van binnen willen zien kunnen om 14.00 uur een rondleiding krijgen. De foto-expositie ‘Beeldspraak in de bijbel’ kan dan ook worden bekeken.
Zaterdagavond van 20.00 tot 22.00 uur is er de verkoop bij opbod en de trekking van de grote verloting in het zaaltje achter de kerk. De opbrengst van de bazaar is voor het onderhoud van de Sluipwijkse kerk. Kom op de fiets want de parkeergelegenheid is beperkt. Voor meer bijzonderheden kijk op www.sluipwijksekerk.nl

Advertisements