Vrij.03-07: Reindier in So What

Het wordt volgende week een veelzijdig weekend in So What! Met op vrijdag 3 juli Reindier, zaterdag 4 juli So What’s Up!? XL met 3FM dj’s Domien Verschuren en Tjitse Leemhuis en op zondag 5 juli de enige echte Tour de Frans-barbecue, is er voor iedereen wel iets leuks te doen. Kijk voor meer informatie op www.so-what.nl en www.facebook.com/sowhatgouda

Reindier
Reinier van Harten, leerde op jonge leeftijd als piano- en gitaarspelen en vanavond laat hij zijn kunsten hier horen! Izak Boom was de persoon die Reinier inspireerde om zelf te gaan componeren. Later studeerde hij zelfs ‘songwriting’ aan de Rockacademie! Reinier verhuisde naar Amsterdam, vond in het nachtleven een nieuwe inspiratiebron en schreef over vrouwen die een keurig leven leiden, maar seksueel genot putten uit stiekeme fetisjen. Ook werd en wordt Reinier’s muziek beïnvloed door Bob Dylan, Kate Bush en Jeff Buckley.

Tegenwoordig studeert Reinier zang aan het Conservatorium van Amsterdam en geeft hij zangles. In zijn eerste soloproject zingt Reinier en begeleidt hij zichzelf op piano, synthesizer en gitaar. Reinier is inmiddels REINDIER en REINDIER is één deel pop, een vleugje folk, een eetlepel elektronica, een wolkje theater en een flinke scheut emotie. Met REINDIER zijn melancholische zang, experimentele instrumenten en confronterende teksten laat hij zijn publiek lachen, genieten, nadenken, vergeten, huilen en soms zelfs even slikken.

Advertisements

Verwacht vrijdag 3 juli melancholische liedjes, dromerige liedjes en duistere liedjes. Liedjes over het verlangen naar de kindertijd, over de verzonnen verhaaltjes van je vader en de pleisters die je moeder plakt. Liedjes over geluk en gedeeld geluk, want wanneer je het samen ervaart, wordt het nog waardevoller. Liedjes over het gras dat aan de overkant groener lijkt en liedjes over die diepste, duistere verlangens.

Kaarten kosten €4 voor leden en €6 voor niet-leden en de deur gaat om 21:00 uur open.