Vri. 07-10: Shekina-viering 7 oktober 2016

Vrijdagavond 7 oktober is er weer een Shekina viering en deze wordt ingeleid door Chris Snoep uit Alphen aan de Rijn. Het thema is “God is Geest”.

Chris Snoep heeft in zijn leven al het nodige meegemaakt; hij was 10 jaar werkzaam bij Defensie en na een intensieve zoektocht naar de zin van het bestaan kwam het tot een persoonlijke ontmoeting met Jezus Christus. Dat heeft zijn leven en later ook zijn carrière veranderd.
In 2010 gaf hij zijn baan op en ging een fulltime Bijbelschool volgen, werkte in binnen- en buitenland en geeft training aan leiders van gemeenten; daarnaast spreekt hij overal in het land, bezoekt gevangenissen en biedt geestelijke en praktische hulp aan hen die, door welke oorzaak dan ook, in het dagelijks leven ‘gevangen zitten’.

Naast de inleiding zal er deze viering gelegenheid zijn voor persoonlijk gebed met ieder die daaraan behoefte heeft. En natuurlijk zullen als altijd muziek en lofprijzing een belangrijk onderdeel van de avond zijn.
De viering wordt gehouden in kerkgebouw “De Veste”, Ridder van Catsweg 300 in Gouda en begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 is de zaal open en bent u van harte welkom voor een kop koffie o.i.d. Wilt u meer weten over de Shekina viering, dan kunt u of mailen naar: lsieling@hetnet.nl of de website bezoeken: www.shekinavieringgouda.nl

Advertisements