Vr. 9-2: Opwarmen voor carnaval met WildeBLOAZZ

Gouda – Feestkapel WildeBRAZZ organiseert vrijdag 9 februari voor de zevende keer WildeBLOAZZ in Bar de Tapperij aan de Markt in Gouda. Drie blaaskapellen geven hier de muzikale aftrap voor het carnaval dat weer voor de deur staat.

Naast WildeBRAZZ zijn de Goudse Waaghalzen weer van de partij, maar ook Dweilorkest Kap-Nah uit Den Haag maakt weer zijn opwachting. Drie feestkapellen, met een breed repertoire van Hollandse meezingers tot hedendaagse popmuziek, zorgen de hele avond voor een lekker stuk muziek en een feestelijke sfeer, waarbij je je zomaar even beneden de rivieren waant. Je kunt hier dus vast warmlopen, indribbelen, voordrinken, of hoe je het maar wilt noemen, voor de aankomende carnavalsfeesten.

Dus houd je van een geweldig stuk blaasmuziek en een leuk feestje, dan ben je vrijdagavond 9 februari op de juiste plaats in Bar De Tapperij. Het feest barst om 20.00 uur los en duurt tot in de kleine uurtjes. De dress-code is vrij maar een carnavaleske outfit is natuurlijk altijd leuker. En zoals altijd is de toegang voor deze avond gratis.

Advertisements

www.wildebrazz.nl en www.facebook.com/wildebrazz