Vr. 9-11: Open huis basisschool de Carrousel

Gouda – Een school voor uw zoon of dochter uitzoeken is geen gemakkelijke klus. Er zijn veel scholen en hoe bepaal je welke school het beste aansluit? Om deze keuze iets gemakkelijker te maken kunt u op vrijdagmiddag 9 november van 13.00 tot 14.30 uur bij de Carrousel langskomen om kennis te maken en sfeer te proeven. Op deze dag staan onze schooldeuren open en bent u van harte welkom om met uw zoon of dochter te komen kijken.

Tijdens het open huis is in alle groepen te zien hoe het onderwijs op de Carrousel vorm krijgt. Leerlingen uit groep acht nemen u allereerst mee voor een rondleiding door de school. Leerkrachten zijn beschikbaar om uitleg te geven over allerlei praktische zaken, zoals de indeling van de schooldag, het overblijven, projecten en betrokkenheid van ouders.

BSO Partou, gehuisvest op de Carrousel, laat activiteiten van de buitenschoolse opvang zien. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee uw vragen stellen aan ouders, de directeur of de intern begeleider. De Carrousel is gevestigd op Scholenpad 2-4 in Gouda. Zie ook www.carrousel.nl

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

09-11-2018 09:00