Vr. 5-10: Concert met het grootste mannenkoor van Nederland in de Adventskerk

Alphen aan den Rijn – Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft in het tweede helft van dit jaar nog twee grote concerten in de Adventskerk gepland staan. Op vrijdag 5 oktober zal het grootste mannenkoor van Nederland optreden onder leiding van dirigent Martin Mans.

Medewerking aan dit concert zal worden verleend door The Martin Mans Formation, Mark Brandwijk op orgel en vleugel en Jantine Kalkman op trompet. Naast eenvoudige, bekende en geliefde geestelijke muziek, worden ook licht populaire klassieke stukken tot groot enthousiasme van koorleden en publiek uitgevoerd. Ook is er ruimte voor volksmuziek en negro spirituals.

“De kaartverkoop is gestart. Via de websites van de Vrienden van de Adventskerk en de Gouwestem is het mogelijk kaarten in de voorverkoop te bestellen. Tevens hebben we een aantal verkooppunten in Alphen aan den Rijn geselecteerd, zoals boekhandels Haasbeek in de Julianastraat en Herenhof en Primera Jacobs in de Aarhof. We hopen op een grote opkomst uit Alphen aan den Rijn en ver daarbuiten”, zo zegt Jan de Kruijf voorzitter van de stichting.

Advertisements

De opbrengst van de kaartverkoop gaat volledig naar het behoud van de kerk. Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft als doel het financieel ondersteunen tot het behouden van de Adventskerk met orgel én interieur. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Gebr. Schouls BV in Leiden. Op 14 december zal nog een groots concert worden georganiseerd met het Chosen Gospel Choir samen met Pearl Joan.

Voor meer informatie over de evenementen en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de vernieuwde website van Stichting Vrienden van de Adventskerk. www.vriendenvandeadventskerk.info

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

05-10-2018 09:00