Vr. 26-10: Workshop foamklei en dierenbingo bij De Goudse Hofsteden

kinderboerderij

Gouda – Tijdens de herfstvakantie worden er volop activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedere dag is de kinderboerderij geopend van 10.00 tot 16.30 uur.

Vrijdag 26 oktober is er ‘s ochtends van 10.30 tot 14.00 uur een leuke workshop waarbij gewerkt wordt met foamklei en verschillende figuren/dieren van verschillende materialen naar keuze om te versieren hiermee.

’s Middags Bingo! Kinderen kunnen tussen 14.00 en 15.00 uur dierenbingo komen spelen en leuke prijsjes winnen. Voor iedere deelnemer is er een klein troostprijsje. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger.

Advertisements

Voor alle activiteiten geldt; graag van te voren opgeven, dit kan tot een dag van te voren via 0182-514219, sandra@kinderboerderijgouda.nl of via www.kinderboerderijgouda.nl. Hier kunt u ook meer informatie krijgen over de activiteiten en de bijbehorende bijdrages.

Op alle dagen kan er in de Deel tussen 10.00 uur en 16.00 uur geknutseld worden in herfstsfeer. Ook kunnen kinderen dagelijks mee doen aan de Halloweenspeurtocht! Voor de lunch kunt u terecht op de kinderboerderij. Dagelijks kunnen er in de Deel lekkere pannenkoeken gegeven worden die kinderen zelf kunnen versieren maar ook poffertjes, verse broodjes of een broodje met kom soep.

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

26-10-2018 09:00